Monday 24 February 2014

Oliko meillä mukavaa, oliko?

Heitetääs ihan kevyt tiivistys rundista. Kerrassaan mahtava reissu sairastelusta huolimatta! Pojat veti hiton hyvin rundin. To toimi hyvänä lämmittelynä, pe oli pelkkää timangia ja la keikka meni hyvin hiljaisesta ja olemattomasta yleisöstä huolimatta.

Uusia tuttavuuksia tehtiin. Empiren tyttöjen kanssa ehkä eniten oltiin tekemisissä ja meinattiin, jospa pojat vaikka vuoden päästä puskis Suomeen tekemään muutaman keikan. Tervetuloa vaan, kyllä me ollaan mukana.

Noista muista tutuista vielä, jotta lauantaina me nähtiin Robin Hood, Mervi Tapola, Sedu Koskinen ja pari muuta. Ne oli niin pierussa etten muista.

Saksalaisessa pohjavedessä oli varmasti jokin vika, koska kuusi aukkoa pumputti metaania koko matkan ajan aivan yhtenä suolena. Luxushotellin oveakaan ei tarvinnut sulkea, saati lukita, koska sisäänkäynnillä oli aivan oma ekologinen wall of death. Mutta nyt taas kotona piippu on ollut tyystin hiljaa ja rauhallinen.

Peevelin kiva reissu. Ens vuonna pojat tänne ja sitten oiski taas meijän vuoro. Tästäkin on jo käyty pientä keskustelua (terveisiä kotiin vaan).

Luvassa tästä pumputuksesta vielä musiikkivideota ja ehkäpä jotain matkatarinaa dvd:n muodossa. Cannesissa tavataan.

Kiitos, anteeks ja moi!

No comments:

Post a Comment