Friday 21 February 2014

Panic Room@Essen. Bon hepatit, arvon lukijat.

Essen ja Panic Room selätetty. Danielin ennusteen mukaan torstaikeikka oli yleisön osalta niukka. Muutimme maksullisen keikan maksuttomaksi, jotta pääsimme jakamaan edes hieman sanomaa. Eka pumppu oli ja veti, siittä käteen jäi todella vähän. Itseasiassa olimme sen vedon aikana puskemassa päivän toista Dööneriä tuulensuojaan. Toisena vatkasi Thy Great Empire ja se oli kova, voi juku! Tuossa laulut hoitelee ystävämme Daniel ja hyvin hoitelikin! Voi juku x 2!

Wrathrone pumputti illan viimeisenä ja teki vaikutuksen pieneen yleisöön. Veto oli näin uskovaisen näkökulmasta ihan perkeleen kowa! Keikan jälkeen myytiin jopa yksi (1) levy. Sen osti iäkäs rouva, joka kiitteli kovasti keikasta. "You play good music!", totesi saksi. Terkkuja vielä rouvalle. Tulehan huomenna Helveteen, ni tarjotaan orkan kesken kaljat.

Päivä oli taas pitkä, 24h. Käytiin tutustumassa myös vanhaan hiilikaivokseen, -80 luvulla lopetettuun, joka nykyään toimii museona. Voi perse, jotta oli laitoksella kokoa ja korkeutta! Muu ohjelma koostui levottomasta sekoilusta keikkapaikan lähimaastossa.

Tänään törmättiin taas muutamaan vanhaan tuttuun kylillä. Mm: Tina Turneriin, pulisoivaan Joulupukkiin, Juha-Matti Aaltoseen ja hitto keitä noita nyt oli.

Keikkanimiäkin on syntynyt, mukana nyt mm. vipeltää Viheltävä Hannu (Whistlin' Hans), Paskapankkiiri/Jumppahomo, Jännä pikkuhomo, Ali-Homo Siivupillu, Rösti Pumputtaja, Römppä-Lotta ja Miss Romp-a-Lot.

Ristuksen hieno päivä hei! Onko meillä mukavaa, onko?

Pari kuvaa mukaan ja päivitän tätäkin juttua, kun asiat mieleen pätkittäin palautuu.

No comments:

Post a Comment