Saturday 22 February 2014

Helvete@Oberhausen. Tautista pumputusta, perkele ♡

Voi helvetinperse mikä ehtoo!

Keikkapaikkana Helvete oli todella mainio paikka pumputtaa. Matti on sen sortin pumputtaja, että jokaikinen paikalla ollut sakemanni pumputti ruikulia sukkaan silmät soikeina. Wrathrone teki uransa piukimman vedon! Talossa toimi tekniikka ja kaikki muukin. Ei helevetti. Illassa mukana hääräsi myös Axolot, Thy Great Empire ja Final Depravity. Illan kokoonpano oli kokonaisuudessaan kattava ja toimi yhtä tyylikkäästi kuin vanha saksalainen tavarajuna!

Mainittakoon, että saksalainen kulttuuri livesoitannan osalta on valovuosia meidän suomalaista edellä. Soittoajat ovat aikaiset, keikoilla käy jengiä vauvasta vaariin/mummuun ja porukka tuntuu totisesti antautuvan ja heittäytyvän. Ainut mikä talon puolelta kusi oli se, että heviluolan omistaja koitti pihistää 2/3 lipputuloista, mutta taas astui hewitowerit esiin ja pistivät kierolle kampoihin ja ottivat asiassa niskalenkin.

Eilen tavatut vanhat tutut jäivät vain kahteen; Pumputtaja-Pateen ja Kreatorin ex-rumpaliin.

Tänään aamu oli selkeästi aikaisempia nihkeämpi. Ois uni maittanut, eikä pumputuskaan ole lähtenyt vielä käyntiin kenenkään osalta.

Tänään pannaan Moers sekaisin...

No comments:

Post a Comment