Saturday 19 September 2015

Voijjuma

Ollaan taas poikien kans vähä reissus vähä. Eilen veto Kirkkonummella ja tänään Somerolla. Eilen messissä Pray of North ja tänään tuon lisäksi Evil Drive.

Startti Pallivahasta onnistuu ihan ok, Valdemar oli tyhjä Liedon paikkeilla, kuten myös Virun pohjat ja noin loota voiteluainetta. Kirkkonummella olikin jo hyvät pohjat alla. Parin pissitauon tekniikalla ajettiin. Soittoaika aina kiva 00:30, ooteltiin josko ne kolme asiakasta ois ehtiny lisääntymään sen verran, että ois saatu tusina täyteen. Ei saatu.

Keikan jälkeen n. 05:00 pakkaamisten ja muun paskan jälkeen autoon ja Viton nokka kohti Someroa. Vitossa vilkkuu kojetaulussa merkkivaloja, kuin Jaakobin joulukuusessa. Ne kuulemma sammuu, ku ajaa vaan. Ei muuten sammunu. Paitti melkeen kuski.

Lohjan paikkeilla soittaa Kirkkonummen ravintoloitsija, että onko hänen takkiaan näkynyt. No vttu on, se on PONi-bändin autossa. Saatanan hienoa juttu. Siihen malliin vihjaistiin, jotta voisko meijän autokunta lähtee palauttamaan tätä kusista jakkua Kirkkonummelle. Mietin sekunnin... Juueisaatana. Takki Lohjan ABC:lle ja hakekoot sieltä. Voi perkele, meinas käydä ahistaa. Muttei käyny, paljon. Laskin kuuteensataan kuutenkymmeneenkuuteen ja käytiin jatkamaan matkaa.

Siinä sitä ajettiin kolmen auton sekavassa letkassa ja hieman jälkeen 07 oltiin majapaikassa. Alko helpottaa. Munakarvan verran ois helpottanu vielä enempi, kun kaikki ois nätiste käyny heti nukkumaan. Ei muuten käyny.

Noni. Nyt otetaan Nipsun kanssa tiukka lusikkahaarukka ennen siirtymistä Hämeenporttiin. Eilen saatiin tsekata kamat hyvissä ajoin. Mut ei saatu. Piti lopettaa, ku niistä tuli liian kova ääni. Abulla oli yläkerrassa ravintola ja serkuista koostuvalla konklaavilla ois menny risotto henkitorveen. Käytiin laittamassa Abun annoksia järjestelmään ennen keikkaa, oli tulista listan mukaan. Ei muuten ollu.

Tänään siis Somero ja Hämeenportti. Wrathrone, sPray of North ja Evil Drive, soitto alkaa aina kivasti 00:00.

-Uolevi

No comments:

Post a Comment